fredag 17 augusti 2012

Nu är det fredagsmys ♫ ♪

En sjudagars arbetsvecka är nu slut och det känns verkligen hur skönt som helst.

Och vilken dag det har varit. I was on fire! Tror att detta var bästa dagen jag haft sedan jag började nya jobbet i januari. Känns hur kul som helst. Fasen vad bra jag är :)

Nu är det snart dags att kolla på Wipeout med Lillkillen. Han älskar att kolla på familjeunderhållning med hela familjen och i brist på annat är det Wipeout som gäller på fredagar. Under veckan vill han väldigt gärna vara uppe och titta på Halv åtta hos mig, men det är ju sånt som vi brukar förhandla om... Fast jag tror att det är nästa vecka som en tidigare kollega är med från Borås och då måste vi ju bara kolla.

Tja, vi får se om syrran kommer men grillning blir det i vilket fall och det ser ut som om det finns chans för bad också. Hoppas verkligen att det blir fint väder nu när man är ledig.

Jag önskar alla en underbar helg!!!

torsdag 16 augusti 2012

Fullt upp!

Har jobbat sex dagar i sträck och nu är det bara jobb imorgon kvar innan en ledig helg. Skönt!

Stora och Mellan började båda på nya skolor och det verkar ha gått bra. Båda har kommit hem med en massa nya intryck. Hoppas att de båda får en lärorik och givande termin på alla sätt.
Idag var jag dessutom på utskrivningssamtal med rektorn på Kunskapsskolan. Även om vi väljer att inte gå på Kunskapsskolan så är det i alla fall skönt att de vill veta varför vi byter. De är så seriösa tycker jag. Eller i alla fall så tycker jag att rektorn på skolan är verkligen seriös och engagerad, fast kanske inte alla lärare. Men så är det väl lite grann överallt förstås.

Det har i vilket fall varit en väldigt produktiv vecka. I alla fall på jobbet. Det är verkligen kul att vi får så bra feedback på hur det går. Och det går bra :) Idag fick vår grupp fika för att vi vann förra veckans merförsäljningstävling. Det var munkar och mums-mums, en massa plopp, kakor, godis, melon, vindruvor, och mörkchoklad och säkert en hel massa annat. Jag mumsade glatt i mig både melon och vindruvor och tog dessutom lite underbar 85% choklad. Det var vi värda.

Har väl inte haft superenergi hemma efter så långa dagar men det känns skönt att det går åt rätt håll. När bussarna börjar köra lite bättre nästa vecka så kan man ju satsa på att hinna med morgonpromenader igen. Ska bara inte överdriva med stavarna så att Tietzes inte flammar upp igen. Axeln eller rättare sagt nyckelbenet blir inflammerat om jag kör igång för hårt. Får försöka att ta det lite lugnt i början. Ha ha!

På lördag kommer älskade syrran hem på middag. Hoppas att vi får soligt väder så vi kan bada i poolen och grilla, och bara ha det underbart. Tjoho!