lördag 17 november 2012

Dags att glögga :)

Upp i ottan för att jag inte vet hur man gör när man har sovmorgon.
Ja ja, vi kom iväg till affärerna tidigt i alla fall. Sken Järn och Visko fick besök. Sen blev det Coop och Ica Maxi i Borås. Jag köpte världens gulligaste musmamma i julskrud som jag ska ha i köket.

Nu har jag köpt alla grejer till glöggen så efter middagen ska allt blandas ihop i min nya lila spann. Hoppas hoppas bara att det ska gå att dricka. Min käresta föreslog att vi köpte glögg istället men jag vill verkligen försöka att göra glögg i alla fall en gång. Blir det skit så ska jag inte göra det igen. Jag lovar :)

Ja ja, ett avsnitt till av Hem till gården innan jag ska börja med maten.

fredag 16 november 2012

Lååååång dag idag

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska slå sju och helgen ska börja.
Det har varit en lång dag idag. I morse hängde jag på låset på Toveks bil för att byta till vinterdäck. Vilken service.
Jag älskar bra service och blir alltid lika glad när företag har fattat grejen med att ge bra service så att kunderna kommer tillbaka.
 
Nu hade jag redan ätit frukost men visst var det trevligt att bli bjuden medan jag väntade på däckbytet men jag nöjde mig med en kopp kaffe. Inte behövde jag köra in i verkstaden heller mellan smala portar medan reparatörerna såg på (alltid lika hemskt) utan de tog nyckeln och hämtade bilen på parkeringen och fixade allt medan jag drack mitt kaffe i lugn och ro. De passade på att se över bilens "appar" och uppdaterade allt som behövdes så det var ju bra förstås. Helt och hållet en bra upplevelse alltså.
 
Sen var det det här med att jobba på sent på fredag kväll. Kanske tycker jag lite synd om mig själv nu när de flesta har gått hem för att jag har ont i halsen och lite lite feber. Förmodligen blir jag sjuk så fort jag är ledig i morgon... Blä, vill inte vara sjuk alls :(
 
Äsch, bara fyrtio minuter kvar innan jag får åka hem. Skönt att ha bilen så kommer man hem snabbt och lätt i alla fall.
 
Sen blir det fredagsmyyyys :)
Ha en skön helg!!

torsdag 15 november 2012

Ny friss

Idag var jag på Cleo Hår & Hud och klippte och slingade håret. Äntligen blondin igen :)
En sak måste jag bara påpeka. Marina som klippte mig var såååå duktig på att slinga.

Visst är det coolare att slinga med folie men det blir ju så mycket bättre med den gamla fula hättan. När vi var nästan klara kom jag på att jag inte ens hade känt en enda gång att hon drog upp håret i hättan. Jag är absolut inte ömhårad men ändå brukar man få lite tårar i ögonen ibland. Speciellt vid tinningarna. Men den här gången kände man inte ens att hon höll på. Jag kan varmt rekomendera Marinas varsamma händer om man är ömhårad.

Sen blev det lite shopping också. Tänk vad man kan hitta på när man går tidigare från jobbet. En tröja, scarf, lite foundation och ögonbrynspenna från Clinique. Och när jag skulle betala sa den käcka tjejen på Kicks. Eftersom du köper två produkter från Clinique får du en liten present. En ögoncreme, rouge, day creme, mascara, läppstift, face scrub och en liten necessair. Det var en väldigt trevlig överraskning måste jag säga. Har redan hunnit testa det mesta eftersom jag var helt osminkad när jag var hos frissan och jag kände att jag behövde lite hjälp att "komma in i" nya frisyren.

Nä, nu ska jag noppa ögonbrynen så att jag kan använda min nya fina ögonbrynspenna :)

Dags för lite tv och imorgon är det jag som ska byta däck på bilen (nej inte själv - är ni galna?) innan jobbet. Puss o kram!

onsdag 14 november 2012

Lunch på Oliven

Idag var jag på långlunch på Oliven.  Sju tjejer från jobbet som var med i coachinggruppen förra månaden. Vi firade att vi nådde förra månadens mål så det var ju kul att man fick ta del av det förstås. Maten var väldigt god, enkel men god. Souvlaki på kyckling med tsatsiki och underbara klyftpotatis kan ju aldrig vara fel. Måste man klaga så skulle det vara på storleken på dricksglasen. 25 cl känns lite litet tycker jag. Men förmodligen är det fel på mig för jag dricker nog rätt mycket när jag äter.

Så underbart skönt att sluta vid fyra varje dag den här veckan. Idag kunde jag hämta Lillkillen på dagis. Underbart. Kommer inte ihåg senast när jag hämtade på dagis.

Snabbt laga mat, äta och sedan bänka sig framför tv'n när Lilkillen tittar på Scooby Doo. Han älskar Scooby men vill inte titta själv, så här sitter jag med datorn i knät och kollar Facebook.
Här är dagens roligaste bild från Facebook:

 
 
Egentligen känner jag att jag borde göra något nyttigt, men jag har matkoma och jag orkar inte göra någonting alls. Det är dags för PMS-tröttheten. Inte ens Gerimax hjälper, eller nej, det är inte sant. Stor skillnad är det men ändå är jag trött och orkeslös. Inte lika nedstämd som vanligt i alla fall så det känns ju skönt. Och inte riktigt lika trött som vanligt heller. Heja Gerimax!!

tisdag 13 november 2012

Medvind

Idag fick jag fyra biobiljetter på jobbet för att jag haft mest merförsäljning de senaste två veckorna. Roligt. Sambon vill gå och se Skyfall. Har hört att den är bra så det kanske blir ett besök på bion till helgen.

I morgon ska jag ut på lunch med förra månadens coachgrupp. Vi nådde förra månadens försäljningsmål så det blev en långlunch som ska avnjutas i morgon. Underbart!!

Jag satt i helgen och försökte kolla på alla olika gym och deras scheman för att på så sätt välja bästa gymmet att gå på. Fast idag fick jag höra att det finns Sportlife här i Borås också. Så jag får göra lite research på deras hemsida också innan jag bestämmer mig. När jag bodde i Lerum och i Mölnlycke gick jag på Sportlife så det är ju i alla fall ett koncept jag känner till. Får se vad de har att erbjuda.

Fast ska man välja Knalleland eller City??? Knalleland är ju närmre jobbet men de verkar ha mer pass på City, fast det kanske är alldeles fullbokat... Nån som har nån insight??

söndag 11 november 2012

Fars Dag

Idag var det inte bara Fars dag utan även Mors dag då Lillkillen sov till halv nio idag med :)
Jag hade ju tänkt att åka och handla igår men fredagens festligheter tog ut sin rätt och jag orkade helt enkelt. Med andra ord fíck det bli en sväng till Ica Maxi i morse istället.

Det blev lite nybakade ostfrallor, ost och kalkon, kaffe och den obligatoriska Merci-kartongen.
Stora som var på Ullared igår hade köpt "en knasig present till en knasig person" - En hjälm med plats för ölburkar för fotbolls och ishockeymatcher.

Nu har jag ju ändå träningskläderna på så jag kan ju lika gärna gå ner och använda cross trainern. Om man kollar på TV samtidigt som man tränar så går tiden lite fortare och man ger inte upp lika fort. Jag behöver bygga på mitt energiförråd inför veckan så det är bara att köra.