måndag 6 januari 2014

Lunchen fixad

Nu har jag lagat både lax och kyckling och stoppat i frysen. Det blev en god laxbit med keso och broccoli till lunch och jag sparade en bit kyckling till kvällsmaten efter kvällens promenad med granntjejerna. Blir perfekt efter att jag har lagt Lillkillen

Resultat

Måndag betyder invägning!
-3.3 kg var ju inte helt fel under första veckan. Från 1 januari till idag så jag är rätt nöjd, men jag vet samtidigt att det är lättast att gå ner i vikt i början.
Jag tappade dessutom 4cm runt midjan och 3cm runt höften. Helt sjukt vad fort det går.

Idag kommer jag att laga mat för den närmaste veckan. Det blir tyvärr väldigt enformigt kycklingfilé och lax. Detta styckfryser jag så att jag alltid har mat i frysen till både lunch och middag.
Till detta blir det broccoli och aioli.

Självklart kan jag ju äta annat med men jag vill aldrig känna att jag är döhungrig och måste ha mat NU utan att det finns.
För mig är det a och o att vara förberedd. Annars blir det alldeles för lätt att lura sig själv att falla dit.

Idag ska vi ut och handla dessutom. Det ska tydligen bli kallt i slutet av veckan och Lillkillen behöver nya långkalsonger. Får väl se om det blir nåt mer.  Mellan vill ha nya vinterstövlar men deg får nog bli nästa helg. Orkar inte riktigt köra till Visko idag.

Dags för morgonens squats och armhävningar 10 +10.

söndag 5 januari 2014

Upplägg

Så här har jag planerat resten av januari.

Vardagar kör jag och tjejerna 30 squats, 30 armhävningar och plankan så länge vi orkar. Squats och armhävningar delar jag upp i tre delar, morgon eftermiddag och kväll.

Sen kommer jag ta ett pass under veckan på Friskis, indoor walking eller body pump plus att jag kommer försöka få med mig nån på kvällspromenad nån kväll med.

På helgerna kommer jag och sambon att köra spinningpass lördag och söndag och förstås nån längre promenad.
Vi tog faktiskt en promenad i regnet innan hockeyn började ikväll.

Maten kommer att vara LCHF och jag kommer att köra 16:8 dvs jag äter lunch och middag. Det nya för mig är att jag måste komma ihåg att dricka vatten på jobbet och inte bara te hela tiden.
Förresten kom jag just på att jag ska se om jag inte kan få med mig nån på lunchpromenad under veckan också.  Vi har en käck liten runda som tar 20 min.
Peppad? You bet!!

Tid att njuta

Även idag började vi med ett spinningpass på Friskis. Efter en kycklingsallad till lunch var det väldigt skönt att sitta vid matbordet och läsa lite tidningar och dricka kaffe i lugn och ro. Vi passade på att utmana Stora på att köra squats, armhävningar och plankan tillsammans med mig under resten av månaden. Som tack för draghjälpen betalar vi gymkort för henne resten av året. Känns bra att vi båda kommer igång.

Nu tittar vi på film med Lillkillen. Sune i Grekland.