torsdag 6 december 2012

Mysdag

Idag är jag och Lillkillen lediga. Vi tog bussen till stan och Lillkillen klippte sig på Cleo Hud & Hår.
Han blev verkligen nöjd. Speciellt roligt var den söta lille Prinsen som distraherade när det var lite hemskt med klippmaskinen. Personalen var verkligen jättebra som fick till en bra frisyr och en jättenöjd liten kille trots att det började  med att han gallskrek för att han blev rädd för klippmaskinen.
Efter lite vax och färg var han på topphumör. Tack Zahra!!

Jag hade tänkt att vi skulle gå till nåt trevligt lunchställe som t ex Eest men Lillkillen fick syn på Mc Donalds, så det fick bli det. Det var ju ändå hans dag. När vi var klara köpte vi med oss en bulle till fika hemma och tog bussen hem. Han fick välja om vi skulle ta bussen eller bilen och han valde bussen. Alltid lika spännande med buss.

Nu sitter Lillkillen med sin bulle och lite julmust och tittar på tv'n. Dags att ta det lite lugnt innan Bamsegympan klockan fem. Idag är det uppvisning för föräldrarna eftersom det är sista gången för termninen. Annars är föräldrarna förvisade till omklädningsrummet under träningen. Ja, vi har väl varit med ett flertal gånger eftersom Lillkillen är så blyg i början. Men det har gått bra och de senaste gångerna har han varit med själv utan problem.
 
Så här blev den nya "Drakfrisyren"
Visst ser man att han är nöjd :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar