onsdag 21 november 2012

Champagne och feber

Tredje dagen jag är hemma från jobbet. Vad det är tråkigt att vara hemma när man inte orkar göra något annat än att titta på tv och sova. Börjar långsamt komma tillbaka till något som kan betraktas som liv. Oj vad dålig man ändå kan bli. Lite lustigt att det t ex kan vara så svårt att andas, nåt som man bara tar för givet till vardags. Ynk ynk ynk...
Fast jag håller på att bli bättre :)

I måndags firade vi lite här hemma.
Sambon kom hem med Champagne och dukade upp tapas i köket när Lillkillen lagt sig. Han var så söt. Vi fick inte komma in i köket medan han fixade. Snacka om vardagslyx.

Idag har jag betalat räkningar och mailat till gamla fackförbundet för att gå ur där. Sen blir det att begära utträde ur A-kassan och gå med i den nya men det är ju för sjutton som att gå ur och in i en sekt. Det är inte bara att gå ur eller gå med. Det måste samordnas och det får inte bli något glapp. Byta telefonbolag och behålla samma telefonummer eller att byta elbolag är som en dans på rosor i jämförelse. Hur jäkla besvärligt måste det vara?? Eller det kanske inte alls är krångligt. Är det för att avskräcka en från att byta som de kör den här stilen. Det kanske är jättelätt egentligen. Vi får se. Jag har beställt lappar om inträde i alla fall. Får ta nyåret som avslut/början.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar