söndag 21 oktober 2012

ÅÅÅhh så söt

Lilla Amanda var verkligen hur söt som helst. Underbar och vacker som en dag.

Syrran och hennes man var tyvärr hur förkylda som helst och stannade hemma men det var verkligen kul att hennes dotter o sambo kom hit i alla fall tillsammans med den underbara lilla Amanda. Fyra veckor var hon just idag. Lillkillen tyckte att hon var söt men lite skrämmande med något så litet. Det märkte vi när hon helt plötsligt började gråta när hon legat och sovit för sig själv en stund.
Lillkillen sprang direkt till mig och gömde sig. Undrar vad han tänkte.

I år var han med och fikade en liten stund under dagens TVÅ kalas. Inte dåligt med tanke på att han fick lego som är storfavoriten. Han sitter fortfarande vid köksbordet och bygger lego. Dvs han är i sjunde himlen. Kul för honom att han kan ha så roligt medan han bygger. Fast nu dröjer det innan han får mer lego. Nu har han hur mycket som helst. Han älskar ju i vilket fall att bygga från fantasin så det kan han ju ändå göra med allt lego han har.

Nu har det varit kalas i flera dagar så nu är det dags för verkligheten att få plats i vardagen. Jag var ju faktiskt på viktväktarna för en månad sedan men inget har ju hänt sen dess. Dags att ta tag i mitt liv och börja använda gymmet till mer än att hänga tvätt i...

Cross trainern och jag har en date i morgon bittí =)

1 kommentar:

  1. Magnus berättade att han var lycklig över sitt lego. Vad kul!

    Se till att bli frisk nu så vi kan viktväkta!!! ;D

    SvaraRadera