fredag 26 oktober 2012

Höstlov

Det gick riktigt bra på utvecklingssamtalet i morse. Mellan var så nervös men det hade hon inte behövt. Fröken hjälpte naturligtvis till med flödet men helt klart kommer detta att göra betydligt större intryck än ett vanligt utvecklingssamtal där fröken mal på och man sätter mål tillsammans. Det här verkar ju mycket bättre där barnen själv måste fundera på vad som behövs göra och själva göra en plan för hur man ska nå sina mål.
Lycka till gumman!!
 
Nu är det höstlov och tjejerna åker hem till sin pappa så det blir tyst i huset i alla fall i helgen. På måndag kommer Stora hem för hon ska på informationsmöte för att få tandställning efter att ha väntat i flera år. Hon kom på en snabbvisit till jobbet för att hämta fritidskortet som jag köpte i morse. Det hade gått upp igen. Jäkla Västtrafik. I våras kostade fritidskortet 585 kr, i somras kostade det 635 och idag var priset 665. Hur många prishöjningar kan de ha på ett år???
 
Jag ser verkligen fram emot en lugn och skön helg utan någonting planerat. Kanske borde planera den årliga jullunchen. Alltid lika kul när släkten kommer och hälsar på. I år kommer svärföräldrarna ner till jul. Det ska ju bli hur kul som helst. Lillkillen längtar redan. Hoppas det blir lite snö bara så det blir lite julstämning. Vi har planerat att hyra tomte i år. Nån som vet om det finns nån i Boråstrakten?? Nu är det förresten bara en månad kvar till juldekorationerna åker upp. Och julgranen. Jag ÄLSKAR julen och alla dekorationer och julbak och julgodis och allt allt allt som hör julen till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar