söndag 30 december 2012

Nu är glada julen slut

Oj, blev visst lite upptagen över julperioden....
Hade fullt upp med att fira jul med familjen helt enkelt. Hoppas att ni också hade det så att det inte märktes :)

Jullunchen avlöpte utan större incidenter. Vi fick värmen installerad i uterummet i tid och alla 23 fick plats. Stora gav sin julklapp vid jullunchen och det visade sig vara en lite korg med gästtofflor som kom väl till pass för de gästen som var lite frusna om fötterna.

Julen kom och gick och tomten kom med klappar till alla barnen. Tjejerna hade ju fått sina Svea-jackor innan men det blev Justin Bieber påslakan och Justin Bieberalmanacka till Mellan, hotellvistelse med julbord för Stora och så fick de lite pengar till mellandagsrean och två biobiljetter var. De var i alla fall nöjda.

Det var Lillkillen med, han fick en LegoCity skogspolisstation av farmor o farfar som han byggde ihop på julafton alldeles själv och som vanligt fanns inget annat tills han byggt färdigt. Av oss fick han Wii och lite smått som till exempel en onepiece (nä ingen riktig, 150 :- på Ekohallen) och en receptbok som han faktiskt önskat sig. På juldagen gjorde han havregrynsgröt ur boken inte bara en gång utan två gånger. Dagen efter gjorde han gröt till frukost till alla. Sen dess har den varit orörd men idag ville han visst baka. Vi får se vilket recept som blir aktuellt.

Vi bakar och lagar mat: Recept som alla kan klaraFinns att köpa på Adlibris
 
Ikväll ska jag jobba så vi får väl sätta igång och baka snart om vi ska hinna med allt.
Ha en skön dag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar